Bobcat Telescopic Handler 3-Year Warranty
Bobcat Attachment Campaign visual
Bobcat World of Attachments
iOS Apple store - button Google Play store - button
Bobcat Verreiker in de landbouw

Bobcat 1-2-tons compacte graafmachines

Bobcat compacte graafmachines E20 - E19 - E17

De nieuwe generatie Bobcat 1-2-tons compacte graafmachines zijn ontworpen en gebouwd met drie doelstellingen: het leveren van superieure prestaties en stabiliteit, een comfortabele ruimte voor de bestuurder en de beste kwaliteit en betrouwbaarheid in hun klasse.

Drie modellen waarvan er altijd één aan uw wensen voldoet:

De E17 – is uitstekend te vervoeren, is bijzonder stevig en heeft een conventioneel formaat. Deze machine beschikt over veel van de geavanceerde eigenschappen en functies van de grotere machines. Een inschuifbaar onderstel behoort tot de standaard uitrusting.

De E19 – ons conventionele topmodel, is ontworpen voor de meest veeleisende klanten. Alle prestaties, veelzijdigheid en sterkte die u voor uw werkzaamheden nodig zou kunnen hebben, in combinatie met een comfortabele, ergonomische bestuurdersruimte en veel eigenschappen en functies die uniek zijn in zijn klasse.

De E20 – biedt u een onverwacht compact ontwerp, met veel ruimte voor de bestuurder en krachtige prestaties. Zero House Swing (ZHS) concept met keuze uit kap of cabine, een intrekbaar onderstel en een bedrijfsgewicht van nog geen 2 ton. Samen met de beste stabiliteit in zijn klasse, ongekend veel ruimte en comfort voor de bestuurder en veel functies om het werk aangenamer te maken.

Bobcat Attachments Video

New Bobcat Telescopic Handler T35105 - T36120SL

Bobcat Telescopic Handler T35105